Saltar al contenido

Mini Eléctrico

THE MINI 100% ELÈCTRIC

Visita'ns a PRUNA MOTOR

El primer MINI totalment elèctric.

El disseny exterior del nou MINI elèctric

El nou MINI Elèctric compta amb un disseny més prominent, un major espai, digitalització avançada i, per primera vegada, un sistema de propulsió totalment elèctric.

Un disseny modern amb un tractament exquisit de les superfícies, major presència visual i un aspecte robust amb l’inconfusible estil de MINI.

 

Qualitat i Confort

Amb el seu aspecte robust i la seva versatilitat, el nou MINI Elèctric permet gaudir tant en el dia a dia com en els viatges de llarga distància. El disseny progressiu i la sofisticada atmosfera del seu interior serveixen per a subratllar el seu caràcter premium.

Els elegants detalls de disseny exterior mostren el seu ADN d’una forma encara més clara en tota la gamma. Entre els trets de disseny més distintius es troben les poderoses proporcions, els contorns rodons dels passos de roda i el característic estil dels models de MINI en els extrems davanter i darrere.

MINI Electric: el nou elèctric compacte que inaugura una nova era del plaer de conduir.

El MINI 100% Elèctric és l’emblemàtic MINI original fins a la medul·la però carregat per a les carreteres del futur. 

Combina la llegendària sensació de go-kart, un disseny inconfusible i qualitats de primera amb un mode de conducció lliure d’emissions locals. 

Està alimentat per una bateria d’alt voltatge de 96 cel·les i 32,6 kWh (capacitat bruta) allotjada sota el terra de l’habitacle; aquesta ubicació suposa un centre de gravetat extra baix que no només millora l’estabilitat i el maneig, sinó que fa que prendre les corbes sigui encara més emocionant. 

Es tracta de MINI en la versió més intensa i més evolucionada.

Mecànica i Tecnologia

Un tot terreny que ofereix una combinació perfecta entre agilitat i confort de marxa.

Independentment del sistema de propulsió triat, totes les noves variants del BMW X1 ofereixen unes característiques de conducció que s’adapten a qualsevol situació i proporcionen l’experiència de conducció per la qual la marca és coneguda. 

La sofisticada tecnologia del xassís produeix un equilibri perfectament harmonitzat entre la conducció esportiva i àgil, d’una banda, i el confort en trajectes llargs, per un altre. Les claus per a aconseguir-ho són una construcció de la carrosseria que redueix el pes mentre que augmenta la rigidesa, una distància entre eixos més llarga, unes vies més amples que les del model predecessor i unes millores específiques en l’eix davanter d’una articulació i en l’eix posterior de 3 braços.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades de contacte i et contestarem el més aviat possible

Fotografies del MINI Elèctric

Vols veure tots els detalls amb els quals compta aquest nou model? 

A continuació, et mostrem una completa galeria d’imatges perquè puguis observar les seves característiques dels interiors i exteriors.