Saltar al contenido

Et queden 100 MINI Electric per pensar-t’ho

Vine a provar-lo a MINI Pruna Motor
i demana la teva oferta
Carregat d'emocions

El MINI 100% Elèctric és l’emblemàtic MINI original fins a la medul·la, però carregat per a les carreteres del futur. Combina la llegendària sensació de go-kart, un disseny inconfusible i qualitats de primera amb una manera de conducció lliure d’emissions locals.

Està alimentat per una bateria d’alt voltatge de 96 cel·les i 32,6 kWh (capacitat bruta) allotjada sota el sòl de l’habitacle; aquesta ubicació suposa un centre de gravetat extra baix que no sols millora l’estabilitat i el maneig, sinó que fa que prendre les corbes sigui encara més emocionant. Es tracta de MINI en la seva versió més intensa i més evolucionada.

Carregat de passió. Rendiment vibrant.

El MINI 100% Elèctric et proporciona immediatament una embranzida íntegra. Així, des del moment en què el semàfor es posa verd i estrenys el pedal de l’accelerador, la força actua de manera immediata per a proporcionar una agilitat trepidant i una increïble acceleració. Es tracta de facilitar les coses: de 0 a 100 km/h en 7,3 segons sense retards ni interrupcions per canvi de marxa. Dinàmic però delicat, el MINI 100% Elèctric t’ofereix una experiència de conducció totalment nova.

Grup BMW Objectiu mobilitat sostenible

El Grup BMW reforça el seu objectiu de mobilitat sostenible amb uns objectius ambiciosos de reducció de gasos amb efecte d’hivernacle: a la Junta General d’Accionistes, la companyia ha anunciat que evitarà l’emissió de més de 200 milions de tones de CO₂ d’aquí a 2030. Això equival a més de 20 vegades les emissions anuals de CO₂ d’una ciutat amb més d’un milió d’habitants, com per exemple Munic o Barcelona.