Saltar al contenido

Et queden 100 MINI Countryman hybrid per pensar-t’ho

Vine a provar-lo a MINI Pruna Motor
i demana la teva oferta
Ús creatiu de l'espai

El MINI més ampli, més espaiós i millor preparat per a córrer aventures està dissenyat perquè res s’interposi entre el teu viatge i tu.

El seu potent motor MINI Twin Power Turbo con tracció total ALL4 fa que tot sembli senzill; ofereix una potència suau però poderosa, per a posar a tu disposició una millor resposta i una major fiabilitat. Cadascuna de les superfícies exteriors aconsegueix també crear una intensa energia visual: des de l’impactant disseny del para-xocs frontal i les preses d’aire fins als inconfusibles fars, el conjunt promet tanta potència com comoditat. 

Omple el teu trajecte d'energia

L’evolució de MINI continua. Connecta’t al MINI Countryman Cooper S’ALL4. Amb la seva combinació de l’agilitat marca de la nostra casa, la versatilitat de la tracció a les quatre rodes i un motor elèctric capaç de generar potència instantània amb zero emissions, cadascun dels teus viatges serà tan eficient com electritzant.

A més, la bateria d’última generació té una capacitat augmentada de 10,0 kWh, la qual cosa et permetrà conduir fins a 51 km d’autonomia només amb la manera elèctrica. Així reduiràs la teva empremta de carboni i els costos de manteniment quotidians. Per si això fos poc, l’import dels impostos relacionats amb el teu automòbil baixarà de manera considerable i no hauràs d’abonar taxes de congestió a les ciutats on es cobrin.

Grup BMW Objectiu mobilitat sostenible

El Grup BMW reforça el seu objectiu de mobilitat sostenible amb uns objectius ambiciosos de reducció de gasos amb efecte d’hivernacle: a la Junta General d’Accionistes, la companyia ha anunciat que evitarà l’emissió de més de 200 milions de tones de CO₂ d’aquí a 2030. Això equival a més de 20 vegades les emissions anuals de CO₂ d’una ciutat amb més d’un milió d’habitants, com per exemple Munic o Barcelona.