Saltar al contenido

Dacia Duster 2023

NOU DACIA DUSTER

MÉS DUSTER QUE MAI

Automòbils Pruna

DISSENY I CONFORT

Res el pot aturar! El Nou Duster és ara més que mai, el SUV més emblemàtic. El seu estil icònic, el seu disseny reafirmat, els seus nous colors de carrosseria Liquen Caqui i Gris
Urban reforcen el seu caràcter aventurer. 
Actualitzat fins a l’últim detall acompanyant a la nova calandra del nou Duster.

Per sentir-se lliure: el Nou Duster et porta amb total tranquil·litat fins on vulguis anar. Amb el seu xassís robust, la seva distància a terra sobre elevada i la seva gran capacitat de pas en la versió de 4 rodes motrius, no se li resisteix cap relleu. L’ajuda a l’arrencada permet afrontar els pendents més empinades, i el sistema de trajectòria en descensos* evita els derrapatges gràcies al control de la velocitat. 

*En versions 4×4.

Dacia Duster
MALETER DE 478L

És increïble tot el que pots portar en el Nou Duster. El teu SUV al teu servei per a transportar equipatge, caixes o mobles. El seu gran modularitat permet adaptar l’espai segons els teus desitjos o les teves necessitats: la capacitat de càrrega del maleter i la flexibilitat d’utilització del volum interior (la banqueta posterior és abatible 1/3-2/3, però també poden abatre’s tots els seients) multipliquen les possibilitats de transport.

Amb Nou Duster descobriràs múltiples espais d’emmagatzematge!

 

MÉS SEGURETAT

Els veritables aventurers donen prioritat a la seguretat. 

El Nou Duster no és l’excepció a la regla i ofereix dispositius que et permeten circular amb total tranquil·litat, independentment del teu terreny de joc. 

L’estructura de la carrosseria reforçada, els coixins de seguretat frontals i laterals, i el sistema de fixació ISOFIX per als seients infantils vetllen per a protegir a tots els ocupants.

TROBA EL TEU MODEL

SELECCIONA
LA VERSIÓ
versió

S.L Extreme

155,00 € / mes
Entrada: 4.004,90 €. Ultima quota: 14.699.73 €

des de 21.090€

SISTEMES D'AJUDA A LA CONDUCCIÓ I SEGURETAT

UN SUV AMB UNES MESURES ÒPTIMES

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades de contacte i et contestarem el més aviat possible

Fotografies del NOU DACIA DUSTER

Vols veure tots els detalls amb els quals compta aquest nou model? 

A continuació, et mostrem una completa galeria d’imatges perquè puguis observar les seves característiques dels interiors i exteriors.