Saltar al contenido

BMW MOTORRAD Accessoris

PRUNA MOTOR

BMW MOTORRAD

Vine a PRUNA MOTOR i emporta't el teu accessori de moto amb un 20%de descompte

Accessoris per Motos

BMW MOTORRAD PRUNA MOTOR

Volem celebrar molts anys més amb tu, és per això que hem pensat a oferir-te unes condicions úniques.

En totes les bosses i adaptadors de les col.leccions Adventure i Urban obtindràs un 20% de descompte final. 

Vine a visitar-nos i escull el teu accessori

Qualitat i Confort

 

 

Amb el seu aspecte robust i la seva versatilitat, els nous accessoris per a moto de BMW MOTORRAD et permet gaudir tant en el dia a dia com en els viatges de llarga distància. El disseny progressiu i la sofisticada atmosfera del seu interior serveixen per a subratllar el seu caràcter premium.

Els elegants detalls de disseny mostren el seu ADN d’una forma encara més clara en tota la gamma URBAN i ADVENTURE. Entre els trets de disseny més distintius es troben les ajustades proporcions, els contorns gairebé quadrats dels passos i el característic estil dels models de la gamma URBAN i ADVENTURE de BMW.Mecànica i Tecnologia

Uns accessoris tot terreny que ofereix una combinació perfecta entre agilitat, comoditat i confort de marxa.

 

La sofisticada tecnologia de producció produeix un equilibri perfectament harmonitzat entre la conducció esportiva i àgil, d’una banda, i el confort en trajectes llargs, per un altre. Les claus per a aconseguir-ho són una construcció de les bosses que redueix el pes mentre que augmenta la rigidesa, uns suports més amples que les del model predecessor i unes millores específiques fan d’aquestes bosses un company ideal per les teves sortides.