Saltar al contenido

BMW Serie 1

THE NEW BMW SÈRIE 1

Visita'ns a PRUNA MOTOR

BMW Sèrie 1 118i M Sport amb manteniment inclós desde
280€ /mes.Entrada: 10.858,74€. quota final: 23.308,45€
Finançat amb BMW BANK

El disseny exterior del nou BMW SÈRIE 1

En la seva tercera generació, el nou BMW Sèrie 1 compta amb un disseny més prominent, un major espai, digitalització avançada i, per primera vegada.

Un disseny modern amb un tractament exquisit de les superfícies, major presència visual i un aspecte robust amb l’inconfusible estil de la sèrie 1 de BMW

 

Qualitat i Confort

 

Amb el seu aspecte robust i la seva versatilitat, el nou BMW Serie 1 permet gaudir tant en el dia a dia com en els viatges de llarga distància. El disseny progressiu i la sofisticada atmosfera del seu interior serveixen per a subratllar el seu caràcter premium.

Els elegants detalls de disseny exterior mostren el seu ADN d’una forma encara més clara en tota la gamma. Entre els trets de disseny més distintius es troben les poderoses proporcions, els contorns gairebé quadrats dels passos de roda i el característic estil dels models de la sèrie 1 de BMW en els extrems davanter i darrere.

BMW que vols amb més del que imagines i per menys del que esperes ara inclou:

El BMW Sèrie 1 118i M SPORT 

Acabat M Sport: llantes de 17”, seients esportius, volant esportiu M, paquet aerodinàmic M, suspensió esportiva M i direcció esportiva M.

Canvi automàtic Steptronic: prem el botó start i prepara’t per gaudir d’una conducció dinàmica i àgil.

Accés confort: obre la porta i arrenca el vehicle sense treure la clau de la butxaca.

Manteniment inclòs de 5 anys/100.000km: el servei i el manteniment del teu BMW sèrie 1 estan inclosos perquè només et preocupis de gaudir-ne.

 

Fotografies del NOU BMW Sèrie 1

Vols veure tots els detalls amb els quals compta aquest nou model? 

A continuació, et mostrem una completa galeria d’imatges perquè puguis observar les seves característiques dels interiors i exteriors.