Saltar al contenido

BMW X1 iX1 entrega immediata

THE NEW iX1

Visita'ns a PRUNA MOTOR

El primer BMW iX1 totalment elèctric.

El disseny exterior del nou BMW

En la seva tercera generació, el nou BMW X1 compta amb un disseny més prominent, un major espai, digitalització avançada i, per primera vegada, un sistema de propulsió totalment elèctric.

Un disseny modern amb un tractament exquisit de les superfícies, major presència visual i un aspecte robust amb l’inconfusible estil de la gamma X de BMW.

BMW X1
Qualitat i Confort

Amb el seu aspecte robust i la seva versatilitat, el nou BMW X1 permet gaudir tant en el dia a dia com en els viatges de llarga distància. El disseny progressiu i la sofisticada atmosfera del seu interior serveixen per a subratllar el seu caràcter premium.

Els elegants detalls de disseny exterior mostren el seu ADN de Sports Activity Vehicle (SAV) d’una forma encara més clara en tota la gamma. Entre els trets de disseny més distintius es troben les poderoses proporcions, els contorns gairebé quadrats dels passos de roda i el característic estil dels models de la gamma X de BMW en els extrems davanter i darrere.

BMW iX1: el nou SAV compacte que inaugura una nova era del plaer de conduir.

El BMW iX1 xDrive30 és el primer cotxe elèctric amb tracció total desenvolupat per la marca per al segment compacte premium. Dos motors elèctrics perfectament integrats en els eixos davanter i darrere ofereixen una potència combinada de 230 kW/313 CV, i un parell motor total de 494 Nm. 

El sistema de tracció total elèctrica assegura una tracció i una estabilitat direccional superior en qualsevol situació.

El plaer de conduir i la versatilitat més moderna s’uneixen a la mobilitat sense emissions. Un nou sistema de control/operació amb el sistema operatiu BMW 8 i la pantalla corbada (BMW Curved Display), així com una selecció molt més àmplia de sistemes intel·ligents assistència a la conducció i a l’aparcament, contribueixen a definir el caràcter avantguardista d’aquest Sports Activity Vehicle (SAV) per al segment compacte premium.

Mecànica i Tecnologia

Un tot terreny que ofereix una combinació perfecta entre agilitat i confort de marxa.

Independentment del sistema de propulsió triat, totes les noves variants del BMW X1 ofereixen unes característiques de conducció que s’adapten a qualsevol situació i proporcionen l’experiència de conducció per la qual la marca és coneguda. 

La sofisticada tecnologia del xassís produeix un equilibri perfectament harmonitzat entre la conducció esportiva i àgil, d’una banda, i el confort en trajectes llargs, per un altre. Les claus per a aconseguir-ho són una construcció de la carrosseria que redueix el pes mentre que augmenta la rigidesa, una distància entre eixos més llarga, unes vies més amples que les del model predecessor i unes millores específiques en l’eix davanter d’una articulació i en l’eix posterior de 3 braços.

DESCOBREIX L'AUTONOMIA DEL BMW iX1

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades de contacte i et contestarem el més aviat possible

Fotografies del NOU BMW X1 o iX1

Vols veure tots els detalls amb els quals compta aquest nou model? 

A continuació, et mostrem una completa galeria d’imatges perquè puguis observar les seves característiques dels interiors i exteriors.