Saltar al contenido

BMW Test Drive

La nova gamma elèctrica

Visita'ns a PRUNA MOTOR i prova'ls

Prova la gamma BMW totalment elèctric.
BMW Objectiu mobilitat sostenible

El Grup BMW reforça el seu objectiu de mobilitat sostenible amb uns objectius ambiciosos de reducció de gasos amb efecte d’hivernacle: a la Junta General d’Accionistes celebrada ahir, la companyia ha anunciat que evitarà l’emissió de més de 200 milions de tones de CO2 d’aquí a 2030. Això equival a més de 20 vegades les emissions anuals de CO2 d’una ciutat amb més d’un milió d’habitants, com ara Munic o Barcelona.

Qualitat i Confort

 

Amb el seu aspecte robust i la seva versatilitat, el nous models elèctrics permeten gaudir tant en el dia a dia com en els viatges de llarga distància. El disseny progressiu i la sofisticada atmosfera del seu interior serveixen per a subratllar el seu caràcter premium.

Els elegants detalls de disseny exterior mostren el seu ADN d’una forma encara més clara en tota la gamma. Entre els trets de disseny més distintius es troben les poderoses proporcions, els contorns gairebé quadrats dels passos de roda i el característic estil dels models de la gamma X de BMW en els extrems davanter i darrere.

Vine a provar la experiencia elèctrica del grup BMW, aprofita les condicions especials que tenim a PRUNA MOTOR

Si estàs pensant en comprar un vehicle elèctric, PRUNA MOTOR és el lloc perfecte per començar. Oferim una àmplia gamma de vehicles elèctrics BMW, així com un servei d’atenció al client i de postvenda d’excel·lent qualitat.

Actualment, estem oferint condicions especials als nostres clients que comprin un vehicle elèctric BMW. Aquestes condicions inclouen:

  • Subvencions governamentals
  • Finançament especial
  • Retorn de l’impost de matriculació

Si estàs interessat en provar la experiència elèctrica del grup BMW, no dubtis a posar-te en contacte amb PRUNA MOTOR avui mateix.

Vine a PRUNA MOTOR i descobreix la experiència elèctrica del grup BMW!

DESCOBREIX L'AUTONOMIA DEL TEU BMW